پرش به محتوا
خانه » طعنه سنگین هاشمی طبا به سعید جلیلی: انقلابی نمایی می کنی و توهم داری/ هیچ راه حلی نداری و می خواهی از کیسه ملت خرج کنی

طعنه سنگین هاشمی طبا به سعید جلیلی: انقلابی نمایی می کنی و توهم داری/ هیچ راه حلی نداری و می خواهی از کیسه ملت خرج کنی

  • از

طعنه سنگین هاشمی طبا به سعید جلیلی: انقلابی نمایی می کنی و توهم داری/ هیچ راه حلی نداری و می خواهی از کیسه ملت خرج کنی

طعنه سنگین هاشمی طبا به سعید جلیلی: انقلابی نمایی می کنی و توهم داری/ هیچ راه حلی نداری و می خواهی از کیسه ملت خرج کنی

مصطفی هاشمی طبا با نام بردن از دولت سایه، سعیدجلیلی را دارای ویژگی انقلابی نمایی خواند.

به گزارش سوختگان وصل، مصطفی هاشمی طبا در روزنامه شرق نوشت: او می‌خواهد با دولت سایه خودخوانده (که معلوم نیست دولت سایه چه وجه قانونی دارد) و با انقلابی‌نمایی بدون آنکه به مسائل داخلی ناشی از سیاست‌های ظاهرا انقلابی و خسارت‌هایی که از تصمیمات خود او به کشور وارد شده اشاره کند، اعلام حضور می‌کند.ترجیع‌بند ایشان صرفا انقلابی‌گری و مبارزه با آمریکاست اما درباره آنچه مترادف مبارزه با آمریکا باید در داخل کشور عمل شود، فقط به تولید خیالی پوشاک در همه روستاهای ایران و صدور توهم‌آمیز 12 میلیارد دلار صیفی‌جات به روسیه تأکید می‌کند.

اصل مقاومت و مبارزه با استکبار و صهیونیسم امری مقدس و از اصول صحیح است اما در این راه با تسامح در ساماندهی داخلی صدها میلیارد دلار خسارت به کشور وارد شده و در برابر توطئه‌های آمریکا و حتی تجاوز نظامی به ایران هیچ سازوکار داخلی برای مقاومت نیندیشیده‌ایم و ایشان هرگز راه‌حلی برای مسائل داخلی که روزبه‌روز عمیق‌تر و خطرناک‌تر می‌شود، ارائه نمی‌دهد و ظاهرا تابع نظریه، «خرج که از کیسه مهمان (ملت) بود، حاتم طایی شدن آسان بود» است و شعار انقلابی‌گری بدون ارائه راه‌حل‌های داخلی و تجهیز اجتماعی داخلی و روش‌های مربوطه را می‌دهد؛ چراکه فکر می‌کند پول نفت را خرج می‌کنیم.

23302

دیدگاهتان را بنویسید